Fest i Lund



Säga vad man vill om Malmö, Stockholm och Göteborg. För att inte säga Lindköping, Uppsala och Umeå. Ibland är det bara så att Lund vänder upp och ner på det mesta!

Imorgon är det en av årets stora händelser, Göteborgs novischfest. Lund kommer vara fullt av novischer som springer kors och tvärs, löser uppdrag och är allmänt råtaggade! Redan från tolv på dagen drar många igång med en introduktion av kvällen för att få den i samma klass sittningen! Det kommer att bli en oförglömlig kväll så missa inte, missa inte, missa inte! =)

Veckan börjar idag. Ledsen måndag.


Oooh yes!

You know it.! Varje tillfälle som ges är det fest. Idag satt vi och åt på göteborgs nation och någon i festmetod sa att ikväll var det fest. Då droppar någon kommentaren, "njaaa". Följdfrågan blir självklart
"-Nehe, vad skall du plugga då?".
"-Inget"
Vaaa?! Hate to break it, men om inget tentaplugg finns, det inte är söndag eller måndag eller man är en tråkig jävel så kommer man inte undan fest i Lund! =) The terms of Lundalife. Tycker man inte om att festa kanske man skulle ha valt Lindköping eller Umeå istället. Nä, skämt å sido.

Idag är det fettisdagen och det firas hemma hos snälla Susanna som har bakat en massa (förhoppningsvis och troligtvis) goda semlor! Grabbiga som vi är blir det Inter-United efteråt nere på Glorias och sedan tentafest då några i festmetod skriver tenta samtidigt som detta inlägg kommer till jorden!
Annars är det följande som gäller:
Ons: Avenue
Tor: Casa
Fre: Tokig novichfest
Lör: högst oklart

Så ta tag i veckan och haka på fest =) Det är till och med så fint att CSN kommer på imorgon och då i farfars gamla kängor blir det fest!

Helgrapport v.8 - Tentafest

Det är egentligen svårt att förklara.. Men alla som någon gång har lyckats med något vet hur det känns. Någon som har festat riktigt riktigt ordentligt vet också hur det känns. Det är ett fenomen som har uppstått i studentkretsarna i de stora studentstäderna och som väcker beundran och avundsjuka hos alla de stackars arma människor som inte får deltaga. Vi pratar självklart om tentafester. Inte nog med att du har pluggat flera dagar, kanske till och med veckor, till en speciell tenta och festerna har fått komma på en god andra plats för en stund vilket har lett till ett omätligt sug av livsglädje hos dig. Det är även ett enormt lyckorus av att ha skrivit av den tenta som har tärt på ditt psyke. Känslan när man går ut ur skrivningssalen med fokus och tankar riktade på en underbar lugn period i studierna kan bara leda till en sak, firande!

I lördags skrev väldigt många studenter tenor i Lund och det ena ledde till det andra. Vi skulle nog vilja påstå att även det andra ledde till det tredje denna kväll. En norsk "bursdag" blev föremålet för fest och orken verkade aldrig ta slut! Festmetod befann sig överallt i Lund, Malmö och till och med i Växjö denna speciella afton.

Även om det gav en skön försmak på fest denna helg så är det ändå flera tentor för festmetod i veckan vilket innebär att helgen som kommer inte bara är löning, utav även sköning!

En shot till?

Nu börjar det bli en aning överdrivet på nation! Varje gång det beställs en öl får man automatiskt en vatten. Nyktra personer blir nekade och så vidare! Eller överdrivet och överdrivet, många gnäller men är det egentligen så dåligt?

De flest ångrar dagen efter att de drack så mycket och ångrar att de inte tog det lite piano på drickandet! Om sanningen ska fram så kommer man oftast till nation i spelbart tillstånd tack vare för eller mellanfester. Så det kanske bara är bra på nation! Vi hade åtminstone askul igår men tokigt röj på Kålles och hoppas att inte alla sitter inne ikväll som oss i festmetod som har tenta imorgon! Ut och bemästra alla raggningsrepliker, magdanser och shotrace. Värm upp till imorgon, för då smäller det! Drick inte för mycket bara, det kan sluta illa (se nedan) =)



Ta det lugnt med spriten!

Veckorus! - "Äventyr är resultaten av dålig planering"

Tisdagen bjöd på mys och öl med delar utav Real Göteborgs korpenlag. På torsdag är första matcherna och vattenflaskorna är redan fyllda med öl och står i kylen.! Matcherna ligger så (o)lägligt att förkröket till Kålles måste ske vid matcherna! Detta Kålles blir veckans big happening. Eller om man bara räknar veckodagarna. På lördag fyller en god norsk väninna till festmetod den ålder då ett ungdomsabonnemang automatiskt övergår till ett basabonnemang på Telia. Detta ska firas utan dess like och ännu värre blir det eftersom nästan hela festmetod tentar under dagen! Med tanke på det når ni oss hela lördagen och förmodligen på måndag sen igen =)

Så ta tag i livet nu och ge den sista veckan innan löning lite extra spex. Allting behöver inte kosta, gör som tjejerna på Sture-P. Ställ er i baren och släng lite med håret så kanske tjejerna kommer fram och bjuder på ett helrör eller två. Plötsligt händer det!


Omröstning!

Nu vill vi veta vilka drinkar ni föredrar! Delge gärna tips på hur ni brukar tillaga och göra dem godare! Vi gillar framförallt cocktails men är svaga för det mesta som kittlar smaklökarna i vätskeväg..! Resultat och drinkrecept kommer upp senare.

RÖSTA!










Ett sätt att leva, vårt sätt att leva, Ditt om Du vill...

I ett rasande tempo forcerar världen framför var persons ögon varje dag. Världen, den värld som är av människor skapad, kan liknas med ett hjul. Ett hjul som ursprungligen snurrade sakta för att desto närmre den tid vi lever i idag snurra allt snabbare. Den utveckling som världen upplevt de senaste årtionden, för att inte säga åren, är skrämmande. Vad händer om hjulet snurrar för snabbt för sitt eget bästa och i värsta fall ramlar av sin axel, rullar in i närmsta stopp, tippar över på sidan och blir liggande?

Varför för vi världen framåt genom arbete och utveckling om vi inte hinner uppleva det vi faktiskt har skapat? Är vi nöjda med att ha tillfört världen något men inte tagit oss själva tiden att stanna upp och uppleva?

Vi har stannat upp! Vi lever för att göra det vi vill, fyller livet det med precis det som behagar oss och försöker göra så många människor lyckliga på vägen! Det kallas festmetod!

Kalla det blogg, krönika eller propaganda. Vi bryr oss inte. Vi är inte generade av att ta upp Din tid. Vi hoppas bara att fler ska få njuta av livet, så som det faktiskt är vårt att njuta av.

Helgrapport v.7 - Botten upp och resten i håret!

Ännu en galen vecka är till ända. Lantlukt slutade i roslukt med ett innehåll av jäger och fyrklöver. Ett nytt kapitel i festhistorien har skrivits och vi är nöjda med att leva ut våra drömmar. Alla hjärtans dag blev en lugn historia som inom en snar framtid slutar i ett inlägg om lätta och supersmaskiga drinkar. Dagen till ära försvann molnen och solen steg högt och klart för att värma längs stranden. Ett tecken på att kvällar med värmande jäger och fernet snart blir ett minne blott och svalkande, iskalla drinkar tågar in i festmetod . Vad vi precis har bestämt är att ett skönt beachparty med musik, grill, lekar och bad ska hålles nere vid Nicolovius. En bit fram i tiden dock men någonting att verkligen se fram emot! Nu är det dags för festmetod att ta tag i de personbildande delarna som fysik, studier och hälsorik mat i några dagar då stundande tentor vankas. Med det vill vi inte säga att det inte kommer att bjudas på fest. NEJ. Bland annat har vi ett sinnessjukt bra Kålles på torsdag, en novischfest utan dess like och fler varma och mysiga dagar framöver att punktera med härliga kvällar! =) Så ta tag i det ni vill! Njut av livet så som det verkligen är Vårt att njuta av! Se framtid, förbruka dagtid och njut av minnen från dåtid!

Valentine!




Ååååh, det finns så mycket trötta människor!
"Valentine är bara kommeriselt", "valentine är så jävla överskattat" bla bla bla..
Hallå, det blir väl vad man gör det till. Behöver man en speciell dag för att kunna mysa med sin partner så fine, go for it! Det skapar ävan massor utav möjligheter för oss andra. Varenda singel vill antingen vara hemma och mysa eller ute och festa bort ångesten för att i desperation hitta någon att gå hem med! Så sätt på kärleksknappen, måla några hjärtan i ansikten och gå ut. Mer svårmanipulerade än så är inte tjejer. Eller rätttare sagt, vill inte tjejer vara! Det är deras eget val, men varenda tjej vill ju att en kille ska komma fram och ragga på henne. Det får henne att känna sig uppskattad! Så ut och festa idag, det är en bra dag för lite festmetod!
Våra planer är än så länge inte så högtflygande, dra ihop ett gäng och blanda lite mysiga alla hjärtans dag-drinkar kanske, eller gå ut och tillfredsställa singelpöbeln kanske. Det visar sig!

Pussla vidare!

.

Fredagen den 13:e!


En av de roligaste dagarna att gå ut på, vi hoppas att ni alla var ute och letade svarta katter och stegar. Fredagen den trettonde är en optimists galakväll och trotsarens chans att glänsa lite extra.



"Tur eller otur drabbar vanligen den som har mera av det ena"

Vi tänkte oss ut och njuta lite av en lugn stund på Kajutan, några kalla öl för femton kronor och slänga lite vargkäftar mot novischerna (novischpub igår), lammjägare som vi alla är. Men allting kan ju spåra! Om det nu beror på otur eller inte är en bra fråga.. Men en av oss slutade på Nicolovius och kokade en stor portion pasta med bönor i, vem faaan gör sådant käk? I vilken fall som helst konsumeras ett par tuggor och därefter somnar han. Kul överraskning när han vaknar med bönor och pasta i hela sängen! Men att vara vidskeplig är bara trams. Om du är vidskeplig och tror att en hartass bringar tur, så tänk på hur det gick för haren!

Btw, Casa i torsdags var fett! Maxad sittning med olika teman. Dum fråga vilket bord som sjöng högst? Hint: Afterski, Hint2: Gbgs-nation, Hint3 behövs nog inte!

Veckostart

Vad rimmar med smördag och häst?

Jo, LILLÖRDAG och FEST!

Tacksittning på Avenue med Kålleslagen, storslaget! Temat för sittningen var som tidigare nämt  Bondgård!











Bättre sent än aldrig! Kommer mer om torsdagssittning, utgång idag och vidare! =) Ha en superhelg!

Älska tatueringar, hudens festkläder!


Vem sa att män och kvinnor är olika?


En avslutning på kvällen - Den perfekta efterfesten!

Efterfesten är ofta ett mysterium... Ibland finns den, ibland inte och ibland finns den men ändå inte i minnet. Det är svårt att ordna en bra efterfest.. Eller rättare sagt, det är bra gjort om den blir som man tänkt sig. Däremot är det en väldigt tacksam tillställning då alla är glada och nöjda efter en bra kväll. Är man inte nöjd efter kvällen är man istället förväntansfull på efterfesten som förhoppningsvis kommer göra kvällen värd att minnas ändå.

Och förväntansfull med all rätt! =) En efterfest kan vara något alldeles speciellt.! Självklart kan det vara den där tillställningen när man sitter runt ett bord med sista glaset i handen och skrattar åt det som hänt under kvällen men det är inte den efterfesten vi eftersträvar. Prata om kvällen kan man göra under nästa solframträdande. Det vi är ute efter är den där klockrena efterfesten då man kämpar ut den sista energin ur kroppen framåt gryningen. Alla har såå kul tills det helt enkelt inte går längre och alla somnar som på en given signal med leenade på läpparna.


"Intet er tilfeldig. Alle situasjoner i livet arbeider mot et bestemt mål"


Se till att förbereda så mycket som möjligt innan ni drar, hemligheten är att alltid vara beredd på efterfest. Lägg fram kameran, ha is på kylning, lätt tilltugg tillgängligt och musik en knapptryckning bort. Gör man det och bara kommer ihåg var man har lagt allting, då kan man räkna med att efterfesten åtminstone blir ihågkommen!

Twister - Fylletwister är ett mycket bra och intimt sällskapsspel. Om du inte hittar fylletwister i butiken går det bra att köpa det vanliga spelet twister plus ett helrör på bolaget. Inget slår fyra pers på prickiga mattan i bara underkläder och en publik som klappar i händerna runt om. Vill man spela ett litet mera avancerat twister är det bara att hälla lite såpa på plasten, det är oslagbart!

SingStar/RockBand - Är väldigt bra spel båda två. Inte bara för de musikintresserade utan för alla wannabees också! =) Grymt kul att låtsas att man verkligen står där på stora scenen speciellt om det verkligen är lite publik och olika grupper kör olika framträdanden :) Akta flygande flaskor och burkar vid höga missade toner!

Kama Sutra - Lite tjatigt, men här kommer den igen! =) Spela spelet, njut av alla sjuka uppdrag som kommer upp och skratta så att ni gråter när kompisarna skämmer ut sig! Passar perfekt för efterfest men även till förfesten. Det finns många varianter av Kama Sutra, allt från brädspel till kortleker med enbart ställningar. Men kortlek med uppdrag är det som gäller! =)

Lev, lev, lev!

Ser väldigt lovande ut

För varje dag som går flyger besökarantalet mot nya höjder.! Festmetod har stora visioner som innefattar allt från sköna events till säsongsresor (skidor med mera). Vad vi än tar oss för ska det bli sjukt kul och oförglömligt! Livet är alldeles för kort (klyscha) för att inte levas, och det är helt sant.! Vem vill sitta i rullstolen och ångra att man inte hoppade bungee jump vid Kaphorn, glidflög över Stilla Havet eller hade det så roligt man egentligen kunde ha haft! Nu ska vi häda lite men Gud måste sitta på sitt moln och skratta åt dem som lever dag ut och dag in i samma tempo med samma innehåll i vardagen. Livet är vårt att leva, lev!

Följ sidan, registrera din mejl för info när det drar ihop sig för festligheter och gör festmetod till din startsida!


Tema bondgård!

På ondsag är det dags för sittning för Kålleslagen! Det kommer bli helt gaaalet röj på Göteborgs nations andra nattklubb, Avenue! Temat är bondgård och outfiterna skall fixas imorgon, förhoppningsvis.! Vi har en del tankar men det finns så mycket, ni kommer hur som helst få se det på bilder efteråt, oroa er inte! Några förslag är fågelskrämma, höna, kossa, höstack och morot. Skriv i kommentarerna om ni har andra bra förslag! Apropå det, dessa outfits är bland det snyggaste vi har skådat på länge. Mycket cred till det, snacka om att ta det piano!




och vill passa på att rekommendera den digitala fotoramen under från NetOnNet! Hur kul som helst och en av årets bästa presenter! Lite dyr men det är det värt :)

Helgrapport v.6 - Teenage Drama!

Baserad på en verklig händelse...

Vi på festmetod tänkte göra något ovanligt igår! Vi alla började hemma på Nicolovius för att sikta vidare på Rönnen uppe vid Värnhem! Den festen var av absolut värsta kaliber och vistelsen där blev ej långvarig. Efter lite dans, ölspel och efterhängsna tjejer splittrade festmetod på sig och tog av åt olika vädersträck. Någon hamnade i Lund och några hamnade i lokalfest vid Slottstaden. Det är där det hela började! Vi tänkte att det kunde vara kul att festa lite som förr i tiden.. I lokalfest med lite skön, högstadie/disco känsla. Det var kvällens största misstag. När vi kommer in genom dörren möts vi av ett par ganska äckligt dryga lammjägare. Eftersom riktiga namn av någon anledning är känsligt att delge på bloggar har alla namn modifierats. Lammjägare kände konkurrensen och valde att välja den välvilligt inställda vägen, med andra och Sten och Sture fjäskade. Dansgolvet var nedsläckt till den grad att man precis kunde urskilja hudområden lite här och var, alltså perfekt för de självförtroendelösa vilket i och för sig var positivt! Men direkt när vi kom in började det, Teenage Drama! Det var som att vara tillbaka på högstadiet.



Tyvärr berodde nog det mesta på oss metodare men det är gamla historier som vi inte hade för avsikt att dra upp denna kväll. Faktum är att bara de långsynta skulle dra upp dessa historier igen, och uppenbarligen gymnasieelever.! Eller varför inte berätta.. En tjej vid namn Nanne som vi hade varit ute med för längesen råkade ut för en del missöden från vår sida. Faktum är att vi tycker ganska bra om henne men det är tyvärr inte ömsesidigt längre. Kommentaren "Du är inte tjock, du är lagom.." blev en droppe för mycket vilket resulterade i en snabb taxiresa hem. Det var då. Denna gång var hon ändå lite uppåt och verkade ha glömt hela kallabaliken men en dum tjej kallad Viveka sa det till henne igen vilket förmodligen var den mest korkade mannövern den kvällen, möjligtvis efter vårt beslut att åka till den festen. Det ena ledde till det andra och efter en dryg halvtimme sprang gråtande flickor kors och tvärs genom hela lokalen! Allt möjligt gammalt skroll hade dragits upp och till slut var det bara att stå på dansgolvet och försöka ignorera alla omogna tonårsdiskussioner. Tyvärr gick det kanske inte superbra eftersom en del av diskussionerna krävde vår närvaro eller åtminstone hade startat i den. När Festmetod satte oss ner imorse för att diskutera vad som egentligen hände igår över lite nybakt bröd och några nykokta ägg släpptes en väldigt klockren beskrivning av skillnaden på studenliv och grundskoleliv.

"När man går i gymnasiet måste alla komma fram och trösta den som gråter men när man är student har man lärt sig att det bara är att sätta den personen i ett hörn för resten av kvällen för den personen kommer ändå inte komma ihåg någonting dagen efter"

Det är sååå tråkigt att hamna på en sådan fest. Tjejer gråter, alla går runt i svarta liknande klänningar och killarna är bara ute efter att för första gången få hångla upp en av det motsatta könet. Lite mer mognad tack! Klä er som Ashley och Mary-Kate, bråka inte om småsaker, festa för att det är kul och alla killar kan ju försöka att ha kul i stället för att dregga runt. Ni kommer få tjejer så småningom ändå, eller kanske inte Sten och Sture men många av er andra!



Så ska det gå till!

Vilken galen tur! Ett hett tips till alla som inte känner för att gå på systembolaget ett par gånger varenda helg, åk med buss till Tyskland.! Vi startade med bussen klockan 07:00 i Malmö för att passera Öresundsbron en stund senare och anlända till färjeläget sent på förmiddagen. Border shoppen ligger precis på andra sidan vattnet vid färjorna och shoppingen pågick i två och en halv timme.

Lite sköna priser:
5 liter rosévin             100 kronor
3 flak Slots gröna       170 kronor
2 liter Absolout           320 kronor
2 flak Cider 7%           260 kronor





Första vagnen





Andra vagnen





...och in efter tredje rundan!


Vi kom tillbaka vid 17:00 och vår skjuts till lägenheten hade fått förhinder så vi var tvungna att ringa in taxi! Gissa vad han tyckte om att köra 20 flak, 30 liter vin och 30 olika liter sprit? Vi fick betala övervikt!! Sjukt konstigt. Och om någon undrar hur man gör när man smugglar sprit, hur man undviker deklaration eller till vilka nattklubbar man säljer så vet vi allt om det efter att ha slussats av en i denna text anonym taxichaffis!
                                                           

och alla laddar vi inför kvällen på olika sätt på vägen hem!

Nu är det fest som gäller! =) Vi tar det lugnt en stund och smaskar lite på våra inköp, vi köpte de konstigaste spriter man kan tänka sig och nu är dags för bedömning. Sedan bär det av mot en förfest här i närheten följt av en studentfest men hvudmålet tror vi är Lund! Men man vet aldrig. Det viktiga är att ha galet kul och temat för kvällen är Yes man! Se tidigare förfestinlägg... Hoppas ingen som vi partar med hinner läsa det här för då kan det sluta illa men antar att det är ett par datorråttor som inte hunnit börja göra sig i ordning än..

Mellanfredag,

Jag behöver väl inte ens säga hur bra Kålles var igår? Kön gick runt hörnet 45 min innan vi slog upp portarna och partyglada tjejer som killar stod och väntade i regnet på att få komma in i vår sköna klubbmiljö. Fullt hus och rekordförsäljning i baren bidrog till den otroligt intensiva stämningen på dansgolven och i hångelhörnorna. Tyvärr kunde vi som vanligt inte släppa in alla som ville festa men insläppet pågick konstant ända fram tills det var en timme kvar innan stängning. Bilder läggs upp på http://www.goteborgsnation.com/foton.html så fort som möjligt. Kika in och leta upp dem du känner och var besviken på dig själv om du missade gårdagen och Lunds största studentnattklubb!

Det var igår, låt oss fokusera på imorgon istället. 07:00 (Lördagsmorgon!) avgår bussen från Malmö. Efter bropassering sker övning frukost i circus två timmar för att efter färjetransport följas av ett lååångt stopp på bordershoppen i Putgarden i tyskland! Roligare förfest än den vi kommer ha på hemvägen får man nog leta efter! =)

Så ge er ut i vimlet och titta förbi ett par gånger på bloggen i helgen så håller vi er uppdaterade med bilder och inlägg.! Detta kommer bli en heelt sjukt galen helg, så haka på du med och festa till det på det sättet du har möjlighet till (tips att kika på vår perfekta förfest). Senare idag kommer även ett inlägg upp med den perfekta efterfesten,! Missa inte det..

Fest ikväll!

Tagga! =) Idag är det dags för Kålles! Alla ska dit, och även du! Lunds överlägset största nattklubb bjuder återigen upp till fest! För er som sitter i annat län... Too bad, ta tåget ner eller börja plugga så fort som möjligt.

Vidare om helgen följer...



PLANERINGSDAGS

Nu är det inte långt kvar till helgen och varför ens vänta så länge?

Idag är det lillfredag och har redan fått anbud om om utgångar och puböl, det känns som om pöbeln är i rätt mode denna vecka. Imorgon är det lillördag och det behövs väl knappast någon uppmaning till fest en sådan kväll? I varje fall inte i Stockholm. Här nere i Malmö är det lite sämre på den fronten men i Lund festas det var dag och inte desto mindre bara för att det är onsdag. Höjdpunkten på vardagsfest denna vecka är dock ändå Kålles på Göteborgs nation med start 22:30. Kön är lång, så kom i tid. Du får tre öl till priset av en i Danmark och tre nattpartners för arbetstiden för en i Oslo (och då är vi generösa därför vi gillar Oslo). Förra veckan var vi två som skulle ha jobbat på Kålles från festmetod men nu är vi tre. Det beror enbart på att festmetod blir populärare och populärare och sidan har ni fått ännu en författare. Men kom fram och hälsa i baren! Ta en shot för festmetod.! Fredag står ännu öppet och hoppas att tredje fredagen från löning fortfarande har något att erbjuda. Kan dock bli jobbigt eftersom bussen avgår till putgarden klockan 07.00 på lördagsmorgon för flera av alla metodare. Det ska bli en skön lördag som förhoppningsvis slutar i att hela bussen sitter och sjunger på vägen hem. Förfest med start i Tyskland, genom Danmark med slut i Sverige skulle vara rätt hipp. På kvällen bär det av till storfest med en nice förfest innan. Festmetod får självklart ta med sig hur många vi vill så hör av er om det är partysuget som pirrar där nere i magen, och det gör det såklart.

"Om dans är himmelen så är musiken fåglarna",

Dans är dans och det finns inget som är rätt eller fel! Upp och älska musiken. Omge dig med musik och älska det som är bra i musiken. Bakom varje låt finns en artist som lagt ner tid och själ, så försök att hitta det som gör låten unik och häng med! Vad kan vara bättre än att ha suttit ner och pratat för att sakta förstå att det är en riktigt bra låt som är på väg ut ur högtalarna? Ni ser på varandra och inga ord behövs. Låten letar sig in i öronen och ner till bröst och lugnor för att sedan ta tag i hela kroppen. Att kliva upp på dansgolvet och ta de första "movsen" är fyllt av en nervös, energisk och lyckligt euforisk glädje. Efter ett tag infinner sig "This is it"-känslan som håller i sig tills låten är över och ni förstår först efteråt att just den låten är som en drog för er. Lyckliga går ni tillbaka och sätter er, varma och glada och fortsätter att njuta utav livet.  Några allmäna musiktips:
1. Lyssna på 10-minuter klassisk musik varje morgon. Det ökar inlärningsförmågan med 50 procent.
2. Kliv upp på dansgolvet och strunta i alla runt omkring. Du och dina vänner dansar för att ni mår bra av det och det är galet kul.
3. Lär er älska all musik. Förstå texterna, hör på vartenda instrument och häng med i beatsen.

Dans skall göra dig glad, de här snubbarna gör oss glada:

 

Ingen fest utan bra musik

Det är något speciellt med festmusik. En bra låt höjer förhoppningarna inför kvällen. En bra låt är så mycket mer än bara en låt. I ekonomiska termer heter det att produkten har ett högt kundvärde. I sport är det att göra en hat trick. I sex är det orgasm och i drinkväg är det att beställa in en strawberry daquiri gjord på färska jordgubbar. Vi är visserligen alla fan av NRJ men när Kate Perry eller Infinity kommer för fjärde gången på en timme blir stämningen rätt uttjatad. Ibland tror man att personalen har prioriterat förfesten och satt kanalen på repeat. Déjà vu för öronen borde för övrigt bli déjà ecouté på god franska. Nej, det gillar vi inte. Därför kommer en ny spellista med de skönaste låtarna ligga uppe på sidan till varje helg. Vi ska försöka lägga upp lite chill bakismusik på söndagarna också. I mån av nykter och vaken tid. Önska dina favoriter på playlisten så slipper du fixa en egen lista varje gång du ska ha hem lite folk. Skriv i kommentarerna och den som skriver Kate Perry - I Kissed A Girl bannas från sidan =)

By the way.. söndagsbowling på BigBowl i Malmö är rätt skönt. 14 kronor i garderob och mössförbud! Wow, vi tänkte ju bara bowla lite. Men bowlingen kostade nästan ingenting och ölen var billig. Stället i helhet var fräscht, jämförbart med Ballbreaker i Stockholm och utklassar Valhalla bowling i gbg med hästlängder (inget ont om gbg, Sveriges finaste tjejer) Betyget blir totalt 3 klot och ett tjejklot (de rosa med plats för tre lillfingrar) och stället är absolut värt ett återbesök, kanske till och med en lördag.


Helgrapport v.5

Från och med nu kommer det alltid upp en helgrapport som innehåller helgens händelser i snabbformat, här ska även bilder, filmer, sånger och mycket mer från kvällarna visas! Gör det till en vana att kika in på festmetod varje söndag vid ett för att se om du är bloggad om eller om du kanske hamnade på bild på en av Sveriges populäraste webbsidor! =)

Vi skulle vilja säga oförglömligt men egentligen skiljer sig inte denna helgen någonting från någon annan. Det känns som om vi har kommit in i en skön upprepande festrytm, en påtaglig transliknande stämning på Nicolovius. Självklart skijler den sig på det sättat att innehållet för varje specifik kväll är annorlunda och sällskapet är differentierat men resultatet blir alltid detsamma. En underbar kväll som vi gärna kallar oföglömlig eftersom vi hade tokigt kul och så vidare men faktum är att en ny helg vankas redan nästa vecka och sköna nya utmaningar. MEN, helgen var bra! Det skall icke hamna i glömska. Efter en liten smygstart på fredag morgon vid tio så hamnade vi på föreläsning. Det ruckel som skulle föreläsa infann sig inte och lunch på sportbaren hamnade i kikarsiktet. Men vad är en lunch på en sportbar utan massa öl? Precis, det finns inte. Efter timmar av snack om huruvida man får eller inte får ragga på småsyskon och huruvida norska damer är vildare än svenska så bar det av till skånis och en efterlängtad after-ski.! "OBS: Det som följer är inte reklam" Haha, jo det är det visst och vi gör sjukt med pengar på att nämna dem men det är ett annat kapitel. After-skin hölls av Örhlings - PriceWaterHouseCoopers och de gjorde det med bravur. Gratis öl, korv och underhållning är det vinnande konceptet för att locka studenter. Man skulle vilja säga att det var väldigt snällt av dem att hjälpa till med kvällens fylla men det är ju trots allt bara PR för dem, och det fungerar. Nästa gång vi söker jobb och står mellan Öhrlings och IKEA vet vi vilka vi kommer att välja. Efter skånis drog vi vidare mot förfest och stannade på systemet på vägen dit. Hur är det möjligt att köpa sprit när man redan är väldigt berusad? Det är nog något som systembolaget borde diskutera på nästa personalmöte. I vilket fall som helst så var nästa destination förfest och denna förgylldes med båda catwalk och brottning. För att komma in i ett ännu bättre stämning tittade vi förbi vår favoritartist.. Bästa partyhöjaren! Sedan bar det av till Helsingkrona nation av någon märklig anledning och behållningen från det stället var begränsat men de fina Singtar-framträdandena var åtminstone ett hopp på rätt breddgrad. Jädrar det känns som om det aldrig tar slut att skriva om var vi gick den kvällen men vi kom i hamnade i alla fall på efterfest i Lund sedan. Men om fredagen var lååång så var lördagskvällen desto kortare. Den började hemma i Nicolovius, fortsatte ut på staden och slutade med att en av oss vaknade upp på toalettgolvet och ingen egentligen visste vad som hände igår. Därför förespråkar jag kameror på huvudet när man är ute och fester. Man vill ju komma ihåg precis ALLT! Tyvärr har vi inte börjat lägga upp bilder men det kommer, ta det lugnt.. Det kommer massor utav bilder! Hela kvällar skall dokumenteras och söta tjejer och killar för den delen också kommer posera bloggen över, be patient!



  Blogabout

Min profilbild






RSS 2.0