POSTED: 2009-02-23 @ 23:40:59     Comment here (1)

Helgrapport v.8 - Tentafest

Det är egentligen svårt att förklara.. Men alla som någon gång har lyckats med något vet hur det känns. Någon som har festat riktigt riktigt ordentligt vet också hur det känns. Det är ett fenomen som har uppstått i studentkretsarna i de stora studentstäderna och som väcker beundran och avundsjuka hos alla de stackars arma människor som inte får deltaga. Vi pratar självklart om tentafester. Inte nog med att du har pluggat flera dagar, kanske till och med veckor, till en speciell tenta och festerna har fått komma på en god andra plats för en stund vilket har lett till ett omätligt sug av livsglädje hos dig. Det är även ett enormt lyckorus av att ha skrivit av den tenta som har tärt på ditt psyke. Känslan när man går ut ur skrivningssalen med fokus och tankar riktade på en underbar lugn period i studierna kan bara leda till en sak, firande!

I lördags skrev väldigt många studenter tenor i Lund och det ena ledde till det andra. Vi skulle nog vilja påstå att även det andra ledde till det tredje denna kväll. En norsk "bursdag" blev föremålet för fest och orken verkade aldrig ta slut! Festmetod befann sig överallt i Lund, Malmö och till och med i Växjö denna speciella afton.

Även om det gav en skön försmak på fest denna helg så är det ändå flera tentor för festmetod i veckan vilket innebär att helgen som kommer inte bara är löning, utav även sköning!

Kommentarer
Postat av: johanna

tack! kul att höra :D

2009-02-24 @ 17:46:43
URL: http://johannaek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

  Blogabout

Min profilbild






RSS 2.0