Gamla populära videoklipp..

Mycket kul har vi haft i våra dagar och mycket kul kommer vi alla att ha. Många artister inspireras under berusning och vi är inga undantag. Efter en vecka med många roliga kvällar ser vi fram emot en bra avslutande tid i Nicolovius, Lund och Malmö. Viva el fiesta!






Danne skulle som han själv uttryckte det "göra en smörgås" och orkade inte riktigt hela vägen tillbaka till sängen. Tur att inte plattorna var på...




En av kvällarna mellan de tunga dagarna på knattelägret bjöd ledarna upp till myskväll. Magnus Flink och Mattias Åström håller låda.. (Mobilredigerat och amatörfilmat klipp)





En aaaaasgammal video från Sthlm och en förfest som spårade till en filmstudio




Roliga timmen =)

Utflyttningshelg och hästtjejer

Helgen som kommer blir mysig.. Festmetod jobbar på penthouse på torsdagen men enbart fram till kvällskvisten då den riktiga festen drar igång. Då samlas alla metodare på en av Lunds högst belägna nattklubbar för att röja till den sista kvällsvärmen och inviga en ny härlig fredag.

Firandet är inte utan helt utan sorger. En het gammal Nicolovius skall lämnas sista helgen i maj och detta kommer att firas/sörjas från och med torsdag. Många fina minnen har lägenheten uppbådat för att inte tala om gjort möjliga. Lagom till en skön helg infinner sig en stor hästhelg utanför Nicolovius (World Cup i fälttävlan) precis vid havskanten på den stora ängen! Människor, grillar, hästar och framförallt hästtjejer kommer husera under helgen båda nere på ängen och tävla samt uppe vid Nicolovius för att festa. Tanken är att det startas med lite musik, alkohol och grillning när solen står i zenit för att sedan luffsas upp till Nicolovius och en utgång strax efter tolvslaget. Be there or be..



På ängen hålls tävlingarna och precis bakom ligger Nicolovius (taget från Turning Torso)

Sexmästeriresa

Festmetod drog iväg med sexmästeriet och alla galna jobbare på en resa som sent skall glömmas.

Resan inleddes med ett skönt Kålleshäng på torsdagen med vilda människor, ett grymt jobbarteam och en efterfest med lite Yatzy. Ett par timmars sömn och sen upp igen. Ett soligt Lund välkomnar oss när vi tar våra första stapplande steg utanför dörren som relativt nyktra och fräscha. Bara för att, tog vi en snabbis förbi systembolaget och därefter siktades det mot Göteborgs nation och den gula beryktade bussen (Varför man går till bolaget när man har 35 flak och ett 20-tal liter sprit på en gul buss, det är frågan).

Resan var helt sjuk, ett enda långt glädjerus med nära och kära. Resan innehöll allt som en resa till ingenstans skall innehålla: Fårhångel, nattabad, bastusång, källarhäng, korridorintriger, violshots (i mängder), volleyboll, Pirates of the Caribbean-introt och mycket, mycket mer... Ett schletet gäng bussades hem på lördag eftermiddag med. En busslast med bakfulla, glada, leende och nöjda göteborgare. Viva la gothenburgo. Du ää så goo, ännaaaa!














( =

Vem sa att vi har dåligt bordsskick?



Känner ni hur bloggen håller andan?

Detta är vad vi kallar lugnet före stormen... Medveten radiotystnad för att komma i den bästa stämningen. På valborg smällde det, ikväll smäller det, i helgen smäller det och nästa helg ännu mer. Men lugn... Andas... Tagga... och ha tålamod...

*viskar* fest fest fest fest fest fest

Kvalborg, Valborg och Förste maj.. Var skall detta sluta?

.


  Blogabout

Min profilbild






RSS 2.0