Helgrapport v.13 - Magisk helg

Lördag bjöd på en fest hos festmetod så det bara sjöng om det!

Stökigt!

Mysigt!

Flippat!





Limbo!




Älskade melonshottar!




Glada göteborgare




Glada sthlmare




Lite kärlek




Lite hat




och massor utav alkohol!

Komikerafton!

Stand up comedy i rampljuset! Så jävla fint.

Varje onsdag i dockan kör Elephant stand up med olika komiker. Grymt kul! =)

Kvällens behållningen var han i synsamreklamen som kör "rätt glas, och rätt bågar!

Förutom att två av festmetod är från Sthlm och vi fick ta en del skit så var det hur skoj som helst.. Eller vafan, vem bryr sig, det var kul det med.! Bor man i Malmö är man van!



Men en stor eloge till att komiker och självklart blir det ett återfall nästa vecka!

Helgen stundar och så gör även festen.!

Imorgon är det dags att kasta ut gräset till korna. Det är dags att rea ut skrivblocken till studenter och följa alla tanter du ser över gatan. Det är en lycklig dag. En fin dag. Det är löööööning! Löning är ett märkligt fenomen som uppstått i världen. Folk kan inte konsten att spara vilket leder till en underbar vecka! Därför blir det en skön tillställning i Lund på fredag och en ännu skönare i Malmö på lördagen. Dags för fest!



Till er djurrättsaktivister som kommer, ta en titt på denna!




För er som gillar jeans, låt er inspireras!




Och för att inte verka sexistiska och könsdiskriminerande så låter vi alla killar inspireras av denna bild!


Förfest, förfest, förfest - Gör den perfekt!

Alla har vi varit med om fester som vi längtat tillbaka till under hela den efterföljande veckan. Fester som får lektionerna att flippa bort i minnet och jobbarkollegorna att vifta med armarna framför dina tomma drömmande ögon. Sådana fester som ger dig ett leende från öra till öra eller bara en plötslig spritsmak i munnen varje gång du tänker tillbaka på den! Ibland har man planerat en fest väldigt länge och ibland blir den bara hur bra som helst utan att man ens tänkt skruva på partyknappen för kvällen. Alla vill vi att varenda gång vi festar så ska det bli oförglömligt hipp! Men finns det recept på bra fest?! Självklart finns det bra recept! Inga studentrecept, inga gatuköksrecept eller tråkiga husmansrecept. Recept på hur man tillagar en sjuhelvetes bra fest! Riktiga gourmérecept som skapar smaker framställda för att tillfredsställa de allra kräsnaste partylökar..! Vi kommer ta upp en del bitar som alltid fungerar för att förgylla festen, denna gång är det dags att släppa bomben med den perfekta förfesten. Den viktiga introduktionen för hela kvällen, receptets otroligt viktiga förrätt.

"Alkoholisten förkortar sitt liv med femtio procent, men i gengäld får han under tiden fördelen att se dubbelt."
1. Dagen innan dagen D köper du en vattenmelon, tärnar upp den och lägger den i ett bad med sprit. Den melonsmakande spriten kan användas i drinkar medan vattenmelonbitarna fungerar alldeles utmärkt som tilltugg.
2. Power-hour: För den som vill komma igång ordentligt. Ta en 4:a öl eller en 2:a vin varje minut i en timme. Enormt kul när alla dricker hela tiden och effektivt som bara den!
3. Ta en rulle med bred tejp och överanvänd. Tejpa fast flaskor, ölbrukar eller drinkar på händerna och drick på! Sjukt rolig grej om ett av målen är större alkoholkonsumtion.

"Att komma för sent till fest är som att hoppa på en karusell i full fart"
1. Det låter galet tradigt men det här är sjuuukt kul. Alla föräldrars favoritsätt att plåga sina barn. Självklart skall man spela sällskapsspel! Är man inte så många passar pictionary hur bra som helst. Man kan spela allt från fyra till tio personer. Man kan nästan inte tänka på hur det kommer att arta sig. Tendensen är att det blir de mest sjukaste och vridna teckningar och så mycket skratt att man har ont i magen när det närmar sig för storfesten.
2. Kama sutra är förmodligen det bästa tipset i denna blogg för tillfället. Faktum är att det kan vara ett av de bästa spel som någonsin skapats. Precis, vi pratar om spelet kama sutra som gör den allra tråkigaste tillställning till ett närmast underbart inferno! Allting kan göras i olika grader, du har alltid möjligheten att utföra sakerna naken och så vidare. Detta spel passar om man är par eller singlar, det passar alla! På korten kan det till exempel stå slicka på den som sitter till vänsters bröst, demonstrera så många sexställningar på två minuter som möjligt med personen till höger om dig eller välj en person som skall pussa en annan på ett ställe som du väljer. En hel kortlek med utmanande och underhållande saker att ta sig för. Det gååår inte att ha det tråkigt när man spelar kama sutra. Passar perfekt på förfesten men även på efterfesten. Mer om efterfest senare.

3. För att övervinna de stela samtalen, det tragiska öldrickandet och stilla alla förhoppningar för kvällen finns en del sköna trick man kan ta sig till. Om ni har sett filmen "Yes man" har ni en aning om vad jag pratar om. Alla i sällskapet måste säga ja till alla frågor under kvällen och vara positiv till ALLT! Detta kan göras i olika grader då det tråkigaste är när folk sätter det i system att fråga om en annan person kan köpa sprit med mera. Detta är grymt bra och öppnar kvällen för massor utav utmaningar och sjuka ställan man kommer att hamna på. Testa Yes man, ni kommer inte att ångra er. Ett annat liknande alternativ är att ni sätter er ner på förfesten och bestämmer varsitt eget mål för kvällen, bara er egen fantasi sätter gränserna! När alla har skrivit ner ett mål är det dags för gruppen att bestämma ett mål för varje enskild individ utöver det första målet. När ni sedan, eller rättare sagt, OM ni träffas på efterfesten är det dags för utvärdering och lämpliga belöningar eller straff bör delas ut.

Det om det. Förfest i all ära men det viktiga är att du skruvar på partyhumöret och ger järnet. Då behöver man egentligen inga trick för att göra det roligare men faaan vad roligt man bör ha. Livet är till för att utnyttjas och bör inte slösas på trissta förfester där folk sitter och smuttar på ölen och pratar med någon man inte känner om var den personen bor, vad den heter eller vad personen har gjort under veckan.... BLÄÄ, ha kul, flippa till livet!! Detta var förfesten, hur du ger en bra fest lite flipp eller utför en oförglömlig efterfest kommer senare. Tills dess, förfesta i världsklass!


Helgrapport v.12 - "Kryp förbi vakterna!"

Ledsen för den dåliga aktivitet som sidan har inneburit i några veckor men det är det faaan ändring på! Såå sjukligt taggade på våren är vi alla i festmetod! En vecka med underbar sol, första shortsvädret och en grön matta att springa av sig på precis utanför! Våren är här, slut med plugg bakom tråkiga, betongiga, in(k)rökta och välodamsugda väggar! Ut med lagböckerna, cidern, frisbeen och musiken istället!

I alla fall, vad som hänt veckan som varit är: En sjuk torsdag, det är väl den rätta benämningen.

Klockan ett tog Malmö nation emot "gästande" Göteborg i jättearenan Kockum. En härlig fajt som gick ut på att ta så lång sats som möjligt och att trycka upp annorlunda tröjfärg i sargglaset, men inte desto mindre härlig. Blandat spelarmaterial för visso men de med glans glänste desto mer! Rafflande skridskoåkning, skön fighting spirit och ett par riktigt snygga mål ledde fram till slutresultatet 7-6, favör hemmalag.

Tack vare missad förlängning i matchen upptogs den istället på Nicolovius. Festen drog igång tidigt med sikte på Lund så småningom. Ett häpet pizzabud står utanför dörren under sena eftermiddagen och kikar in i lägenheten när festmetod öppnar för att slänga in ett antal kartonger till en hungrig pöbel. Fest på en torsdagseftermiddag? När solen fortfarande skiner ute och jag inte har slutat jobba ännu? *Suck* Dagens ungdom har sådan tur! Vägen slutade uppe i Lund där ännu en förfest, nattklubb, efterfest och efterefterfest bjöds.

Fredag blev absolut något i samma klass! Kvällen började med ett trädgårdsmästarmöte, som vanligt (?). Det fortsatte till Helsingkrona som höll sin omtyckta schlagerkväll! Ja, omtyckt var rätta ordet! Kön ringlade sig lång som en orm! Väl förbi vakterna ringlade sig en mindre orm till betalningen men detta var en orm för mycket. En metodare säger till ett kvinnliga sällskap -"Huka dig ner, och kryp förbi vakterna!". Hon kryper förbi och där står han själv och tänker "Fan, inte kan jag vara sämre!". Väl inne utan upptäckt och med en sjunkande puls kollade de runt efter nya utmaningar. Det bästa för tillfället verkade vara en dansmatta som flitigt trampades på. Att det var i takt tvivlar vi inte på, men om takten var till rätt låt är mer tveksamt!

Lördagen bjöd på diverse fest men inget märkvärdigt, vi skulle kunna säga att redan då började uppladdningen inför denna helg! Det kommer att bli den galnaste på länge. Men mer om det kommer imorgon!

Stanley Cup imorgon!

Imorgon smäller det. Bokstavligen talat. Malmö Nation tar emot Göteborgs Nation i en rafflande ishockeymatch på Kockum Fritid i Malmö.

Förkröket innan kvällen startar på läktaren och fortsätter in på Nicolovius! En lång och ljuvlig dag med goda vänners lag! Kvällen bjuder på Kålleseum och mycket annat, som en kär engelsman sa när han var här på besök "This party is unfuckingbelievable!"

FEST!

Helgrapport v.11 - Fyll en stad och släck ljuset!

=) Oh yea! Where to begin?

Detta var en sådan där sjuk helg som bara, BARA, finns i Lund. Hela Lund var en enda stor nattklubb. Ljuset släcktes framåt kvällen och folk bara vällde in. Väl inne på denna nattklubb tog alla studenter taxis mellan barerna för att hinna med att träffa, glädjes och fylla med alla. Har ni någonsin varit på en fest i en villa med 40-50 pers? Visst, det funkar. Ganska mycket folk men inget problem. Testa 25-30 personer i ett rum på 22 kvadratmeter. Eller nationer som är fulla trots köer på flera hundra personer utanför. Eller 120 personer i en korridor som är en och halv meter bred! Med öl upp till anklarna och musik som dödar! Då börjar vi snacka Lund.! Förlåt vår extas, men detta är det sanna fina livet. Så mycket fest, glädje och kärlek på en och samma plats. I Lund är man inte full, man är beautiful!


LIVS INSTRUKTIONER: (Lite underbar TANTRA från Indien)

* Ge människor mer än vad de förväntar sig och gör det för att du tycker om att göra det.
* Sov inte så mycket som du skulle vilja.
* När du säger : "jag älskar dig", säg det på riktigt...
* När du säger : "jag är ledsen", se personen i ögonen.
* Tro på kärlek.
* Driv aldrig med andras drömmar.
* Älska djupt och passionerat. Du kan bli sårad, men det är ända sättet att leva livet komplett.
* Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap.
* När du upptäcker att du gjort fel, rätta till det genast.* Dela med dig av allt du vet. Det är ett sätt att uppnå odödlighet.
* Var vänlig mot vår världen.
* Avbryt aldrig någon som håller på att visa dig tillgivenhet.

Freakin' hot city!

En dag som denna är underbart obeskrivlig! Över tusen studenter har tentat och fler än tolvhundra av dem ska ut ikväll! Lägg till alla jurister och LTH:are som tentade igår så har du en stad i trans! Vi tycker synd om alla som inte är partysugna eller som måste upp tidigt imorgon, speciellt de som bor i den nyktra avdelningen på Delphi! Fräscha rapporter beskriver en storfest på varje studenthem, slå det! Vilken som var bäst kan ni läsa om imorgon!

Helgrapport v.10 - Bortamatcher

På onsdagen åkte delar utav festmetod från detta kalla land... till ett annat kallt land! Edinburgh och Skottland blev värdar för helgens festligheter. Med en pub mellan varje affär och fler ölsorter än studentfyller i Lund har himmelen plötsligt ändrat skepnad högst där uppe i hjärnverket! Fina bilder ploppar upp så småningom..

Men detta var inte det enda som hände, oh nej! I sydsverige bjöd fredagen på T-bar och släktfest (som för övrigt slutade i Eslöv, men det är konfidentiellt) och lördagen på förfest på Nicolovius som slutade i utgång vid halv tre och även denna helg till Slagthuset. För övrigt är det dags att passa på och åka dit med tanke på att denna otroliga partylokal lägger ner nattklubbsverksamheten i slutet på sommaren!



Niclas Rundlöf og Stefan Pettersen



Undra varför mjölken har gått ut?

Helgrapport v.9 - En heltokig vecka!

Helg och helg.! Det är definierbart om man tänker efter. Klart söndagen är en helgdag. Lördagen då? Jo, de flesta är ju lediga. Men det är ändå ingen helgdag. I och med att vi studenter lika ofta tentar på en lördag eller söndag som vi har lektioner på en vardag (i princip) kan alla dagar i veckan egentligen kallas helgdag som vardag!

Den vecka som var om någon borde kallas en enda lång helg. Tisdagen bjöd som tidigare nämnt på semlor och fotboll. Onsdagen bjöd på en bra förfest i Malmö, en mysig Hallandsrunda, en dragen sväng på Malmö nation och en slutfest på Herkules som hette duga. Visserligen var det löning men det ursäktar inte alla vackra damer, taggade människor och stora ordrar i baren! Häftigt att vara med om och något som bör upplevas igen!





För att spara det bästa till sist väntar vi med fredagen och hoppar till lördagen som även den bjöd på något alldeles fantastiskt. Skandinaviens största nattklubb Slagthuset i Malmö bjöd på en bombsäker storfest mellan 12-5 som vanligt! Grym musik, bra folk och underbart mycket dans resulterade i en värdig avslutning på den veckan.







Veckans fantastiska fest var ändå såklart Göteborgs novischfest! En magisk fredagskväll! Vilken otroligt rykte att leva upp till och med vilken bravur så också gjordes! Om en okej fest är en blomma, en sjö och sten var denna fest ett träd, ett hav och ett berg. Om en bra fest är en amerikan, en shot och en skiva house var denna fest en svensk, en bong och ett tooookigt dansgolv!









Festmetod har haft en riktigt bra vecka och hoppas att Din har varit precis lika bra! Go askalas tills vidare!


  Blogabout

Min profilbild






RSS 2.0