POSTED: 2009-03-24 @ 00:08:25     Comment here (0)

Helgrapport v.12 - "Kryp förbi vakterna!"

Ledsen för den dåliga aktivitet som sidan har inneburit i några veckor men det är det faaan ändring på! Såå sjukligt taggade på våren är vi alla i festmetod! En vecka med underbar sol, första shortsvädret och en grön matta att springa av sig på precis utanför! Våren är här, slut med plugg bakom tråkiga, betongiga, in(k)rökta och välodamsugda väggar! Ut med lagböckerna, cidern, frisbeen och musiken istället!

I alla fall, vad som hänt veckan som varit är: En sjuk torsdag, det är väl den rätta benämningen.

Klockan ett tog Malmö nation emot "gästande" Göteborg i jättearenan Kockum. En härlig fajt som gick ut på att ta så lång sats som möjligt och att trycka upp annorlunda tröjfärg i sargglaset, men inte desto mindre härlig. Blandat spelarmaterial för visso men de med glans glänste desto mer! Rafflande skridskoåkning, skön fighting spirit och ett par riktigt snygga mål ledde fram till slutresultatet 7-6, favör hemmalag.

Tack vare missad förlängning i matchen upptogs den istället på Nicolovius. Festen drog igång tidigt med sikte på Lund så småningom. Ett häpet pizzabud står utanför dörren under sena eftermiddagen och kikar in i lägenheten när festmetod öppnar för att slänga in ett antal kartonger till en hungrig pöbel. Fest på en torsdagseftermiddag? När solen fortfarande skiner ute och jag inte har slutat jobba ännu? *Suck* Dagens ungdom har sådan tur! Vägen slutade uppe i Lund där ännu en förfest, nattklubb, efterfest och efterefterfest bjöds.

Fredag blev absolut något i samma klass! Kvällen började med ett trädgårdsmästarmöte, som vanligt (?). Det fortsatte till Helsingkrona som höll sin omtyckta schlagerkväll! Ja, omtyckt var rätta ordet! Kön ringlade sig lång som en orm! Väl förbi vakterna ringlade sig en mindre orm till betalningen men detta var en orm för mycket. En metodare säger till ett kvinnliga sällskap -"Huka dig ner, och kryp förbi vakterna!". Hon kryper förbi och där står han själv och tänker "Fan, inte kan jag vara sämre!". Väl inne utan upptäckt och med en sjunkande puls kollade de runt efter nya utmaningar. Det bästa för tillfället verkade vara en dansmatta som flitigt trampades på. Att det var i takt tvivlar vi inte på, men om takten var till rätt låt är mer tveksamt!

Lördagen bjöd på diverse fest men inget märkvärdigt, vi skulle kunna säga att redan då började uppladdningen inför denna helg! Det kommer att bli den galnaste på länge. Men mer om det kommer imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

  Blogabout

Min profilbild






RSS 2.0