POSTED: 2009-03-03 @ 01:38:56     Comment here (2)

Helgrapport v.9 - En heltokig vecka!

Helg och helg.! Det är definierbart om man tänker efter. Klart söndagen är en helgdag. Lördagen då? Jo, de flesta är ju lediga. Men det är ändå ingen helgdag. I och med att vi studenter lika ofta tentar på en lördag eller söndag som vi har lektioner på en vardag (i princip) kan alla dagar i veckan egentligen kallas helgdag som vardag!

Den vecka som var om någon borde kallas en enda lång helg. Tisdagen bjöd som tidigare nämnt på semlor och fotboll. Onsdagen bjöd på en bra förfest i Malmö, en mysig Hallandsrunda, en dragen sväng på Malmö nation och en slutfest på Herkules som hette duga. Visserligen var det löning men det ursäktar inte alla vackra damer, taggade människor och stora ordrar i baren! Häftigt att vara med om och något som bör upplevas igen!





För att spara det bästa till sist väntar vi med fredagen och hoppar till lördagen som även den bjöd på något alldeles fantastiskt. Skandinaviens största nattklubb Slagthuset i Malmö bjöd på en bombsäker storfest mellan 12-5 som vanligt! Grym musik, bra folk och underbart mycket dans resulterade i en värdig avslutning på den veckan.







Veckans fantastiska fest var ändå såklart Göteborgs novischfest! En magisk fredagskväll! Vilken otroligt rykte att leva upp till och med vilken bravur så också gjordes! Om en okej fest är en blomma, en sjö och sten var denna fest ett träd, ett hav och ett berg. Om en bra fest är en amerikan, en shot och en skiva house var denna fest en svensk, en bong och ett tooookigt dansgolv!









Festmetod har haft en riktigt bra vecka och hoppas att Din har varit precis lika bra! Go askalas tills vidare!

Kommentarer
Postat av: amanda

haha eller hur? tyckte det behövdes! ;)

2009-03-06 @ 00:30:29
URL: http://ate.blogg.se/
Postat av: Astrid

Vill du gå på min modevisning? Kolla in min blogg så får du veta mer!



2009-03-08 @ 11:29:26
URL: http://astrilie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

  Blogabout

Min profilbild






RSS 2.0