POSTED: 2009-02-01 @ 23:23:46     Comment here (2)

Ingen fest utan bra musik

Det är något speciellt med festmusik. En bra låt höjer förhoppningarna inför kvällen. En bra låt är så mycket mer än bara en låt. I ekonomiska termer heter det att produkten har ett högt kundvärde. I sport är det att göra en hat trick. I sex är det orgasm och i drinkväg är det att beställa in en strawberry daquiri gjord på färska jordgubbar. Vi är visserligen alla fan av NRJ men när Kate Perry eller Infinity kommer för fjärde gången på en timme blir stämningen rätt uttjatad. Ibland tror man att personalen har prioriterat förfesten och satt kanalen på repeat. Déjà vu för öronen borde för övrigt bli déjà ecouté på god franska. Nej, det gillar vi inte. Därför kommer en ny spellista med de skönaste låtarna ligga uppe på sidan till varje helg. Vi ska försöka lägga upp lite chill bakismusik på söndagarna också. I mån av nykter och vaken tid. Önska dina favoriter på playlisten så slipper du fixa en egen lista varje gång du ska ha hem lite folk. Skriv i kommentarerna och den som skriver Kate Perry - I Kissed A Girl bannas från sidan =)

By the way.. söndagsbowling på BigBowl i Malmö är rätt skönt. 14 kronor i garderob och mössförbud! Wow, vi tänkte ju bara bowla lite. Men bowlingen kostade nästan ingenting och ölen var billig. Stället i helhet var fräscht, jämförbart med Ballbreaker i Stockholm och utklassar Valhalla bowling i gbg med hästlängder (inget ont om gbg, Sveriges finaste tjejer) Betyget blir totalt 3 klot och ett tjejklot (de rosa med plats för tre lillfingrar) och stället är absolut värt ett återbesök, kanske till och med en lördag.


Kommentarer
Postat av: Elina

Breakfast at tiffanys - Deep Blue Something heter gruppen! Det är bakischill om ni inte fattar när ni lyssnar. Tack för i helgen grabbar, oförglömligt!

2009-02-02 @ 09:12:44
Postat av: Sofia

Kate Perry! ;D Nej skämta bara Lägg in My life would suck without you eller vad den heter med Kelly C =)=) Hörde att ni skulle åka lite båt i helgen.. Hör av er.! Och norrmanen, du är skyldig mig ett nytt hårspänne!

2009-02-02 @ 13:11:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

  Blogabout

Min profilbild






RSS 2.0