POSTED: 2009-02-08 @ 15:58:42     Comment here (11)

Helgrapport v.6 - Teenage Drama!

Baserad på en verklig händelse...

Vi på festmetod tänkte göra något ovanligt igår! Vi alla började hemma på Nicolovius för att sikta vidare på Rönnen uppe vid Värnhem! Den festen var av absolut värsta kaliber och vistelsen där blev ej långvarig. Efter lite dans, ölspel och efterhängsna tjejer splittrade festmetod på sig och tog av åt olika vädersträck. Någon hamnade i Lund och några hamnade i lokalfest vid Slottstaden. Det är där det hela började! Vi tänkte att det kunde vara kul att festa lite som förr i tiden.. I lokalfest med lite skön, högstadie/disco känsla. Det var kvällens största misstag. När vi kommer in genom dörren möts vi av ett par ganska äckligt dryga lammjägare. Eftersom riktiga namn av någon anledning är känsligt att delge på bloggar har alla namn modifierats. Lammjägare kände konkurrensen och valde att välja den välvilligt inställda vägen, med andra och Sten och Sture fjäskade. Dansgolvet var nedsläckt till den grad att man precis kunde urskilja hudområden lite här och var, alltså perfekt för de självförtroendelösa vilket i och för sig var positivt! Men direkt när vi kom in började det, Teenage Drama! Det var som att vara tillbaka på högstadiet.



Tyvärr berodde nog det mesta på oss metodare men det är gamla historier som vi inte hade för avsikt att dra upp denna kväll. Faktum är att bara de långsynta skulle dra upp dessa historier igen, och uppenbarligen gymnasieelever.! Eller varför inte berätta.. En tjej vid namn Nanne som vi hade varit ute med för längesen råkade ut för en del missöden från vår sida. Faktum är att vi tycker ganska bra om henne men det är tyvärr inte ömsesidigt längre. Kommentaren "Du är inte tjock, du är lagom.." blev en droppe för mycket vilket resulterade i en snabb taxiresa hem. Det var då. Denna gång var hon ändå lite uppåt och verkade ha glömt hela kallabaliken men en dum tjej kallad Viveka sa det till henne igen vilket förmodligen var den mest korkade mannövern den kvällen, möjligtvis efter vårt beslut att åka till den festen. Det ena ledde till det andra och efter en dryg halvtimme sprang gråtande flickor kors och tvärs genom hela lokalen! Allt möjligt gammalt skroll hade dragits upp och till slut var det bara att stå på dansgolvet och försöka ignorera alla omogna tonårsdiskussioner. Tyvärr gick det kanske inte superbra eftersom en del av diskussionerna krävde vår närvaro eller åtminstone hade startat i den. När Festmetod satte oss ner imorse för att diskutera vad som egentligen hände igår över lite nybakt bröd och några nykokta ägg släpptes en väldigt klockren beskrivning av skillnaden på studenliv och grundskoleliv.

"När man går i gymnasiet måste alla komma fram och trösta den som gråter men när man är student har man lärt sig att det bara är att sätta den personen i ett hörn för resten av kvällen för den personen kommer ändå inte komma ihåg någonting dagen efter"

Det är sååå tråkigt att hamna på en sådan fest. Tjejer gråter, alla går runt i svarta liknande klänningar och killarna är bara ute efter att för första gången få hångla upp en av det motsatta könet. Lite mer mognad tack! Klä er som Ashley och Mary-Kate, bråka inte om småsaker, festa för att det är kul och alla killar kan ju försöka att ha kul i stället för att dregga runt. Ni kommer få tjejer så småningom ändå, eller kanske inte Sten och Sture men många av er andra!



Kommentarer
Postat av: Anonym

ganska dumma åsikter här och där. Så ni tror verkligen inte att tjejen som fick kommentaren "du är inte tjock, utan lagom" inte kommer ihåg det idag?! Jo tack, det gör hon. Och tack vare att det fanns någon som tröstade henne mår hon kanske lite bättre idag. lite sympati tack?

2009-02-08 @ 16:25:52
Postat av: Festmetod

Klart hon kommer ihåg det, men det fanns ingen anledning till att dra upp allting igen! Om man vill älta problem kanske man ska vara någon annanstans än på fest... Man kan inte gå runt och fokusera på allting som är dåligt i livet utan man måste kunna se det som är bra också, annars hamnar man där i skiten!

2009-02-08 @ 16:37:39
URL: http://festmetod.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag påpekade att jag inte höll med dig när du sa att man inte skulle tröstat henne, inte alls om det du nu skrev. Du är ute och cyklar, och jag håller med om att det var en dum idé att dra upp det igen, men gjort är tyvärr gjort.



Jag trodde faktiskt inte att du var en person som dömde folk du inte ens känner.

2009-02-08 @ 17:49:52
Postat av: Festmetod

Haha, och vem är jag? Vi är flera som har denna blogg. Men det fallet du syftar på om "henne" vilket vi tror vi vet vilket det är är galet känsligt.. Men det var inte det enda som hände om vi säger så.. Folk blev arga och började gråta för andra saker än det, det är ett som är säkert.! Döma? Skitsnack, det vi yttrade var en generell åsikt.

2009-02-08 @ 17:57:46
URL: http://festmetod.blogg.se/
Postat av: Anonym

Lille vän, vi vet mycket väl vem det är som sitter och skriver och vem som står för dessa såkallade "generella" åsikterna.

2009-02-08 @ 18:06:08
Postat av: Festmetod

Och du tror att den som skriver skulle skriva saker som alla i Festmetod inte stod för. Då är du fel ute. Poängen med inlägget är rätt klar och vi kanske aldrig borde skrivit det. I och med det verkar vi ha fått alla tonårsproblemen i bloggkommentarerna istället. Jag tror att jag har en rätt bra insikt i vad det handlar om btw, du har ju förklarat allting ett par gånger om jag inte minns fel. Vad vi i alla fall kan konstatera är att det är precis sådana här diskussioner som är såååå löjliga. Alla har vi våra problem men det gäller att se förbi dem och se det som är bra i livet, det är poängen. Men skriv du gärna en kommentar till om hur jobbigt allting är.

2009-02-08 @ 18:18:12
URL: http://festmetod.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du borde ha träningsvärk så mycket du är ute och cyklar nu! och just det, får ju inte glömma påpeka hur jobbigt allting är. Eh, allt är jättejobbigt (tydligen)

2009-02-08 @ 18:41:39
Postat av: Anonym

och det där var inte tjafs, bara ett dåligt försök till ironi :P

2009-02-08 @ 18:55:12
Postat av: susan & tyra

Hejhej!



Gillar du att läsa bloggar får du gärna följa våran blogg. Jag kan nästan garantera ett leende innan du lämnar bloggen (: men vem vet ? <3

2009-02-08 @ 21:29:56
URL: http://tyrassusans.blogg.se/
Postat av: vivekas kompis...

Asså ni låter som totala idioter som inte har någon hälsosam syn på livet. Ni tror att ni är bäst men ni låter som losers, helt seriöst, skämtar ni med mig?! och på tal om klädseln, om jag inte har fel för mig går ni runt och klär er som en dålig version av justin timberlake med hängande scarfsar på byxan :P take that biatches!

2009-02-10 @ 15:53:53
Postat av: Festmetod

Ang: "Asså ni låter som totala idioter som inte har någon hälsosam syn på livet. Ni tror att ni är bäst men ni låter som losers, helt seriöst, skämtar ni med mig?! och på tal om klädseln, om jag inte har fel för mig går ni runt och klär er som en dålig version av justin timberlake med hängande scarfsar på byxan :P take that biatches!"



Såja! :) Lite känslor! Vi verkar verkligen ha upprört yngre tonåren här..! Hälsosam syn på livet? Kan inte vivekas kompis berätta vad en hälsosam syn på livet är då? Och även en dålig version av Justin Timberlake är ett gott betyg måste vi säga!

2009-02-10 @ 18:14:12
URL: http://festmetod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

  Blogabout

Min profilbild






RSS 2.0