POSTED: 2009-02-14 @ 12:39:16     Comment here (2)

Valentine!




Ååååh, det finns så mycket trötta människor!
"Valentine är bara kommeriselt", "valentine är så jävla överskattat" bla bla bla..
Hallå, det blir väl vad man gör det till. Behöver man en speciell dag för att kunna mysa med sin partner så fine, go for it! Det skapar ävan massor utav möjligheter för oss andra. Varenda singel vill antingen vara hemma och mysa eller ute och festa bort ångesten för att i desperation hitta någon att gå hem med! Så sätt på kärleksknappen, måla några hjärtan i ansikten och gå ut. Mer svårmanipulerade än så är inte tjejer. Eller rätttare sagt, vill inte tjejer vara! Det är deras eget val, men varenda tjej vill ju att en kille ska komma fram och ragga på henne. Det får henne att känna sig uppskattad! Så ut och festa idag, det är en bra dag för lite festmetod!
Våra planer är än så länge inte så högtflygande, dra ihop ett gäng och blanda lite mysiga alla hjärtans dag-drinkar kanske, eller gå ut och tillfredsställa singelpöbeln kanske. Det visar sig!

Pussla vidare!

Kommentarer
Postat av: Fii

jag tycker man kan visa varandra kärlek varje dag istället. Och jag personligen hade uppskattat blommor om 3 veckor mer än idag

2009-02-14 @ 19:23:13
URL: http://fiii.blogg.se/
Postat av: Festmetod

Ja, det er det vi syntes også! blir for dumt å kjøpe roser til noen for det en føler seg presset (valentines day)... kjøp heller en annen dag :) tenk hvor mye mer kjæresten setter pris på å våkne opp med 20 røde roser på senge kanten eller få sendt roser på jobben hvor hun vise dem frem til alle sine kolleger!

2009-02-14 @ 20:52:50
URL: http://festmetod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

  Blogabout

Min profilbild






RSS 2.0