POSTED: 2009-02-06 @ 17:33:46     Comment here (2)

Mellanfredag,

Jag behöver väl inte ens säga hur bra Kålles var igår? Kön gick runt hörnet 45 min innan vi slog upp portarna och partyglada tjejer som killar stod och väntade i regnet på att få komma in i vår sköna klubbmiljö. Fullt hus och rekordförsäljning i baren bidrog till den otroligt intensiva stämningen på dansgolven och i hångelhörnorna. Tyvärr kunde vi som vanligt inte släppa in alla som ville festa men insläppet pågick konstant ända fram tills det var en timme kvar innan stängning. Bilder läggs upp på http://www.goteborgsnation.com/foton.html så fort som möjligt. Kika in och leta upp dem du känner och var besviken på dig själv om du missade gårdagen och Lunds största studentnattklubb!

Det var igår, låt oss fokusera på imorgon istället. 07:00 (Lördagsmorgon!) avgår bussen från Malmö. Efter bropassering sker övning frukost i circus två timmar för att efter färjetransport följas av ett lååångt stopp på bordershoppen i Putgarden i tyskland! Roligare förfest än den vi kommer ha på hemvägen får man nog leta efter! =)

Så ge er ut i vimlet och titta förbi ett par gånger på bloggen i helgen så håller vi er uppdaterade med bilder och inlägg.! Detta kommer bli en heelt sjukt galen helg, så haka på du med och festa till det på det sättet du har möjlighet till (tips att kika på vår perfekta förfest). Senare idag kommer även ett inlägg upp med den perfekta efterfesten,! Missa inte det..

Kommentarer
Postat av: Marie Amanda

Hei, så gøy at dere kikekt innom bloggen min. Såklart er det galt å spørre om en kvinnes alder i norge også, men herregud... fyller 19 om noen dager! :)



Ha en god helg!

2009-02-07 @ 01:12:54
URL: http://www.MarieAmanda.com
Postat av: A -*

hoppas du får en underbar helg:)

2009-02-07 @ 10:35:18
URL: http://amandavardet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

  Blogabout

Min profilbild






RSS 2.0