POSTED: 2009-02-14 @ 12:16:18     Comment here (3)

.

Fredagen den 13:e!


En av de roligaste dagarna att gå ut på, vi hoppas att ni alla var ute och letade svarta katter och stegar. Fredagen den trettonde är en optimists galakväll och trotsarens chans att glänsa lite extra.



"Tur eller otur drabbar vanligen den som har mera av det ena"

Vi tänkte oss ut och njuta lite av en lugn stund på Kajutan, några kalla öl för femton kronor och slänga lite vargkäftar mot novischerna (novischpub igår), lammjägare som vi alla är. Men allting kan ju spåra! Om det nu beror på otur eller inte är en bra fråga.. Men en av oss slutade på Nicolovius och kokade en stor portion pasta med bönor i, vem faaan gör sådant käk? I vilken fall som helst konsumeras ett par tuggor och därefter somnar han. Kul överraskning när han vaknar med bönor och pasta i hela sängen! Men att vara vidskeplig är bara trams. Om du är vidskeplig och tror att en hartass bringar tur, så tänk på hur det gick för haren!

Btw, Casa i torsdags var fett! Maxad sittning med olika teman. Dum fråga vilket bord som sjöng högst? Hint: Afterski, Hint2: Gbgs-nation, Hint3 behövs nog inte!

Kommentarer
Postat av: Anonym

OMG! jag hoppar att ni inte tog det fotot!

2009-02-15 @ 19:54:37
Postat av: Festmetod

För det första, varför hoppar du? Och för det andra, han var ju redan död!

2009-02-15 @ 19:57:31
URL: http://festmetod.blogg.se/
Postat av: elin

hoppas* my bad



2009-02-16 @ 18:49:59
URL: http://whataboutellie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

  Blogabout

Min profilbild






RSS 2.0