POSTED: 2009-01-22 @ 00:40:27     Comment here (0)

Ett sätt att leva,

I ett rasande tempo forcerar världen framför var persons ögon varje dag. Världen, den värld som är av människor skapad, kan liknas med ett hjul. Ett hjul som ursprungligen snurrade sakta för att desto närmre den tid vi lever i idag snurra allt snabbare. Den utveckling som världen upplevt de senaste årtionden, för att inte säga åren, är skrämmande. Vad händer om hjulet snurrar för snabbt för sitt eget bästa och i värsta fall ramlar av sin axel, rullar in i närmsta stopp, tippar över på sidan och blir liggande?

Varför för vi världen framåt genom arbete och utveckling om vi inte hinner uppleva det vi faktiskt har skapat? Är vi nöjda med att ha tillfört världen något men inte tagit oss själva tiden att stanna upp och uppleva?

Vi som har stannat upp heter NH, NR och AP. Vi som upplever det som finns omkring oss för att tillföra det som passar just oss heter NH, NR och AP. Vi som faktist lever för att göra det vi vill i livet, fyller livet med precis det som behagar oss och försöker göra så många människor lyckliga på vägen heter NH, NR och AP.

Kalla det blogg, krönika eller propaganda. Vi bryr oss inte. Vi är inte generade av att ta upp Din tid. Vi hoppas bara att fler ska få njuta av livet, så som det faktiskt är vårt att njuta av.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

  Blogabout

Min profilbild






RSS 2.0