POSTED: 2009-04-28 @ 00:20:07     Comment here (0)

(Lång)helgsrapport v.17 - Blanda Masion House, Gunther och Sthlm!

Yea right, where to start?!

Med valborg i tankarna efter en sjuk vecka får oss att börja fundera över hur livet egentligen kan bli mer värt att leva. Att fylla livet precis med vad vi vill, ha kul med väl valda vänner och testa nya, utmanade saker räcker gott och väl för oss för tillfället!

För att slänga upp en snabb veckoprognos:

Festmetod reste till Stockholm i veckan (om än vid olika tidpunkter) och gjorde staden osäker. I och med att studentfirandet började för en månad sen kände vi att det var dags att ta del av festligheterna. Skiva tisdag, skiva onsdag och en himla massor utav bra spår däremellan. Skivspår, bilspår, utspårat, tunnelbanespår och så kan det fortsätta i all oändlighet.!

Tisdagen bjöd på boule på BouleBar samt Gamla Stan, Engelen. En tempo som fick oss snart examinerade att känna oss som hemma och en alkoholhalt som fick den fullaste att känna sig nykter.

"Det är kul att vara glad men det är fan så mycket roligare att ha kul!"



Engelen, Gamla Stan, Sthlm



Give me some lööööv!




Ett andra hem?

Upp tidigt, ut i förorten, hem igen, äta, ut på stan, på't igen... Ett galet tempo! Men väl till matchstart fann sig det lugna sköna tempot (mycket tack vare några flaskor rött och vitt) och Ballbreaker stod som värd för förfesten. Bowling och bilbana satte igång kämparandan som fick oss att djuriskt jaga på stan lite senare (med önskat resultat). Vidare till Kungsgatan 15 och ännu en svängig nattklubb! Kvällen var fest men behållningen var ändå efterfesten då metodare som gäster var i full fart samtidigt som kläderna flög all världens väg i pokern...



Dessa lugnande viner, får den skumpigaste bilresa att försvinna




Micke Flodin, Ölröret och Milla Mårtensson




Oh yes, Strike me baby!




En anledning till vakternas beteende....?

Nu är vi framme vid torsdagsmorgon och time to travel south. En lång och vacker dag på tåget med återhämtning och plugg på agendan.

Fredagen blev desto roligare. En fin dag nere i västra hamnen med rosévin och sol blev starten på den sista delen av den förlängda helgen (Apropå fint väder. Vad händer med molnen? Dessa har vi inte sett på flera veckor! Hoppas inte allting samlas till sommaren men skit i det! Nu är det underbart och vi lever i nuet). Vidare till AfterWork i Malmö med gratis plockkäk. Göttmos! För att göra det hela ännu bättre bjöds Festmetod ut till Prins Bernhard på tokfest. Gratis inträde, fria drinkar i baren och varsågod att slå på bongomannens trummor! Vilken härlig tillställning. Det hela blir ÄNNU bättre av att Mats aka Gunther som också är delägare i nattklubben befinner sig på lougnedäck, och att Basshunter smyger runt på stället i sin vita outfit. Hoppas det inte syntes på oss att vi blev överlyckliga över att få se våra idoler!



Gunther in the house..




Prins Bernhard

Efterfesten blev lite för mysko för att tala om men vi kan ta det på nästa fest. Hellre vidare till lördagen då. Den om någon dag var helt flippad! Upp på förfest på ett dyngrakt Kållehus och fest i korridorrumen. Vidare upp till Gausqesalen där Krischan bjöd på det största Maison House som någonsin hållts. I kön möts vi av en Pölsemannenvagn dit DJ:n har hittat in och spelade musik så det hördes över hela Lund. In på dansgolvet och ljusspelet samlade mörka pupiller samtidigt som basen fick hjärtana att slå ett extra slag per naturligt. Tacka en lång bar för snabba shots och tacka stora högtalare för en fet fest! Masion is the shit, missa inte det nästa säsong... En vinglig cykeltur senare och en snygg parkering av alla cyklar över ett konstverk välkomnades vi in på en piano(?) och allsång(!)savslutning på kvällen.


"Bilden är ett montage"




En välförtjänt Kebab efter Maisondans

Finns mängder utav bilder i olika kameror och så fort några roliga kommer fram skall dem visas.. nästan alla i alla fall. Vi kan ju skippa de på Arild och Niklas som däckade i onsdags, Niclas som däckade i torsdags, Oskar som däckade i fredags och Danne som däckade i lördags.. Skärpning nu, fokus på Valborg!!! En fin vecka stundar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

  Blogabout

Min profilbild






RSS 2.0