POSTED: 2009-04-04 @ 12:18:12     Comment here (1)

Nu vågar vi påstå att sommaren är här!

Sååååå underbart!

Dagen är full av sommar! I skrivande stund sitter en i festmetod på balkongen och lyssnar på fågelkvitter. Såå sentimentalt, såå soft och såå somrigt! Iförd ett par läckra Tiger-kallingar med ett avlångt hål på sidan hoppas han locka till sig grannflickornas blickar.



En hälsning till er i festmetod som sitter på tenta, är i Sthlm och på väg till Göteborg.


Förutom den otroligt varma solen och fågelkvittret har vi ett antal andra sommartecken:

* Dagen till ära drar Allsvenskan igång! Första matcherna är Elfsborg - Hammarby (som ölen på bilden är dedikerad till) samt Häcken - Malmö FF. Måste bara skjuta in med en mening där. I onsdags var vi på Dockan comedy och det var en Malmötjej som var på scenen och jämförde Malmös spel förra säsongen med sitt eget sexliv. Liknelsen löd: Ett nästan obefintligt försvarsspel, för många lösa skott utanför och alldeles för många mål i baken.! Hoppas det går bättre i år.

* Den första getingen har precis surrat förbi.

* Program som skapas för att hålla människor instängda under tråkig vinter är slut som till exempel Melodfestivalen och den rätta för Rosing. Det enda som kan tänkas hålla kvar några tjejer inomhus är nu Unga mödrar.

* I går så var en metodare nere i den underbara Västra Hamnen och delade en flaska vin med sitt sällskap på bryggorna. Det var inte bara en person som badade utan pluralis! Folk hoppade till och med från TItanichoppet. På frågon hur högt upp termometern mätte i vattnet svarar en stereotyp vårbadare (ljusblåa korta badbyxor, snurrad mustasch, blommig tröja och morgonrock) att den mätte ändå upp till fem grader! 5 grader Celsius!!!! Optimistiska, naiva och positiva Malmöiter!

Kommentarer
Postat av: Nikkan

Ser trevligt ut och antar att grannflickorna tog stora kängruhopp till din balkong..:)

2009-04-08 @ 03:42:15
URL: http://teamnord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

  Blogabout

Min profilbild






RSS 2.0