POSTED: 2009-04-05 @ 19:59:47     Comment here (1)

Nästa helg...

Dags att lobba för vidare fester!

Som alla vet är det snart påsk. En av aktiviteterna som vankas är en tripp till Helsingborg på påskafton! Vad det innebär vet vi i festmetod inte riktigt själva men planerna är många.

Möjligt är att vi tar en utflykt till Ven för att husera i en mysig stuga under dagen. Grilla, leka lekar och allmänt vara top of the world är tanken! Det som är säkert är att festen på kvällen står självskriven i stjärnorna både i Landskrona och Helsingborg, för var är väl kristendomen hårdare ätsad än i den stad som Janne Nyrén arbetade som predikant mellan åren 1889 och 1894 eller i de städer som egenmäktigt producerat större delen av de svenska protestantiska texterna genom tiderna, om man ser till de kristiska då. En mysig hemmafest blir startskottet medan Helsingborgs nattliv blir mållinjen som så ofta förr skall snubblas över!

Så ni som känner er manade eller sugna, ni vet vilka ni ska prata med! Skål för vårt underbara liv med så mycket glädje, ställen att besöka och andra världar att se!


Ven


Party!

Kommentarer
Postat av: Nikkan

Haha fyfan vad jag garvar åt era inlägg... texterna har en perfekt blandning av allt och har ett flyt som gör att Greta 90 år skulle få orgasm av!

2009-04-08 @ 03:48:31
URL: http://teamnord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

  Blogabout

Min profilbild






RSS 2.0