POSTED: 2009-04-05 @ 15:27:36     Comment here (1)

Helgrapport v.14 - Åldersskillnad, vad snackar du om?

Helgen börjar som vanligt med lillördag och återigen Dockan Comedy - Malmös bästa stand up scen! =) Ett par galna, ett par nervösa och ett par riktigt sköna komiker stod för underhållningen på ett fullsatt Elephant. När kvällen började lida mot sitt slut stack en i festmetod fram ett visitkort till en dam som han hade haft under uppsikt tidigare. Sällskapet hon var där med såg ytterst bevandrade ut vilket gjorde att chocken på sms lite senare på kvällen var VÄLDIGT oväntad. Tjejen var född 1993! En lång diskussion om huruvida det är okej eller inte om hon ser äldre ut och så vidare fortlöpte i Nicolovius katakomber under resten av kvällen. Det slutade med att vår käre metodare bokar in en dejt följande måndag (läs imorgon) för att klargöra vilken typ av person denna grundskoletrollare egentligen är. Kvällen fortsatte förövrigt på ett kasino fullt av asiater och guldet i festmetods kassa sjönk avsevärt!



"Det är inte det yttre som räknas, det är pengarna som försvinner i det inre"
-
Ringo Star, LasVegas


Torsdagen blev naturligt nästa veckodag och naturligt blev också den sjuka fest som följde. Kålles hade öppet men konkurrerade även denna kväll med VårbalsCasa, Lund och ÖG:s. Ett fullt Kålles tydliggör väl ändå vilken nation som egentligen är den som har bäst fester! Halvfyra var laget klara med städningen och iväg bar det! Sexan blev blöt och finska visor stod för underhållningen. När klockan närmade sig åtta var det dags att bege sig, men med ett Lund i morgonsolen med öl i väskorna kunde väl festen inte sluta där? Mot Köpenhamn!.... det var i alla fall tanken. Alla skulle bara hem och lämna väskor och byta om sen skulle det bära av, men hur slutade det egentligen? Halv tio väcker en gammal gubbe en i festmetod på en bänk för att se om han verkligen lever. Åjo, visste gjorde han det. Men nykter var han då inte. De andra hade var och en somnat på respektive plats som de befann sig på. Vilket go!




För att snabbt hoppa över en trött fredag med tentaplugg och mycket sömn ramlar vi plötsligt in på lördag. Men en desto bättre lördag ändå! Tyvärr är många i festmetod hemma i sina respektive barndomsbyar, där festandet en gång i tiden fostrade dem och valde deras vägar i livet. Dock var vi några som var kvar och tentade och detta skulle ju firas! En knökfullt Tegners Matsalar med Tengan goes big bjöd upp till dans! Och vilken dans sen! Glada människor som inte fått gå ut på grönbete på två veckor (sen förra "Stortengan") firade som om livet plötsligt skulle ta slut.



Sebastian Demmler goes Göttmos!




Innan alla började klä av sig. De bilderna fick tyvärr inte läggas ut!

Återigen lyckas samma person i festmetod slinka in ett visitkort till en vacker dam som senare återkommer under kvällen. Nu tänker ni, "hahaha, vafan hon är säkert född -95." Nja inte riktigt. Denna person såg, jag skojar inte, yngre ut än den som han träffade i onsdags men hon var född 1984. Det roliga är att han lyckas boka en dejt med denna med. Så nu på måndag (läs återigen imorgon) skall han alltså ha två dejter med en tjej som går i högstadiet och en tjej som är klar med sin civilingenjörutbildning! Det ska bli väääääldigt intressant att se vad han säger på måndag kväll eller tisdag morgon om allting och då ska vi också reda ut vilka tjejer som passar vilka killar och vad vår käre metodare prioriterar hos tjejer.

Tills vidare! Tack för veckan som gått och ladda för påsken. Vi har ändå en av årets längsta dagar att se fram emot och vad är inte bättre än en riktigt lååång dag i parken följt av en fin middag och bra party med kära vänner!

"Kan man så skall man!"... och Demmler gubben, Vad är det som är gött!?!?!

Kommentarer
Postat av: Sebban

Min mamma följer den här bloggen, så jag vill inte säga det... men vi vet ju alla vad som är gött.

2009-04-06 @ 14:34:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

  Blogabout

Min profilbild






RSS 2.0