POSTED: 2010-01-06 @ 01:23:53 Comment here (0)
Grand Hirafu, Japan: Mat eller avfall?!
Allting är inte toppenkul med ett nytt land. Ibland måste man bara testa vad landet har att erbjuda och veckans middagar har varit minst sagt överraskande. Inävlor, grisanal, stora snäckor, gristunga, diafragma, fötter, hjärta, lever, öra är några av delikatesserna vi har provat. Det märkligaste vi har ätit är nog ändå kycklingsvans, sen när fick kyklingen egentligen en svans?! Och var fan gör de av de fina bitarna av djuren, nu känns det bara som om vi äter allt det som vi slänger i Sverige?
Tim och Niclas vänder snäckor och provar the "pig rectum"
"Most don't eat it, but you can eat the poo from the shells if you wan't to"
"Most don't eat it, but you can eat the poo from the shells if you wan't to"
Glen från Australien testar en bit av den otroligt mycket fiskluktande minibläckfisken
Fredrik Oskar Nitsjö från Australien (!) har ett bra pokerface när han
testar bläckfisken. Tre sekunder senare hängde tentaklerna från läppen
testar bläckfisken. Tre sekunder senare hängde tentaklerna från läppen
Det sjuka är att det ser ganska gott ut. Niklas och Fred delade på en tallrik med spett. Några var goda, några var äckliga och några var helt enkelt oätliga.
Vi vet inte ens vad som ligger här på bilden men en
gissning är squid, pork liver and pork tounge, nice!
Vi vet inte ens vad som ligger här på bilden men en
gissning är squid, pork liver and pork tounge, nice!
Det kommer bilder om några timmar på våra sjuka kraschar i skogen....
... och våra friska vändor på stan!
Tills dess, må underbart önskar Festmetod och Yummi Mummi från Niseko. Oj, vi lägger upp en bild på henne så ni får veta vem hon är. Man måste älska henne!
Kommentarer
Trackback